Elindult az MRE köznevelési pályázatának honlapja

2015. szeptember 14., hétfő

A weboldal a Magyarországi Református Egyház oktatási rendszerét érintő ötszázmilliós fejlesztésről számol be.

Elindult a Magyarországi Református Egyház (MRE) köznevelési pályázatának honlapja, a koznevelesprojekt.reformatus.hu. A korszerű és felhasználóbarát weboldal célközönsége elsősorban a református intézmények és azok fenntartói, de minden érdeklődő könnyen megtalálhatja azokat a fontos információkat, melyek alapján tájékozódni tud a témában.

A pályázat részletes bemutatásán túl az olvasók megismerhetik a projekt szakmai hátterét végző intézményrendszert – Zsinati Oktatásügyi Iroda, Református Pedagógiai Intézet, Reformtus EGYMI –, tájékozódhatnak a programokról, olvashatnak a témával kapcsolatos híreket, interjúkat. A Gyakran Ismételt Kérdések rovatban a legáltalánosobb és legfontosabb tudnivalókat ismerhetik meg, valamint további kérdéseket tehetnek fel. A honlap galériája folyamatosan frissül, mert minden, a projekthez kapcsolódó rendezvényről fotódokumentáció készül.

A weboldal a Magyarországi Református Egyház köznevelési feladatainak támogatása elnevezésű TÁMOP 3.1.7.-15-2015-0004 számú pályázat keretében jött létre. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Magyarországi Református Egyház a közelmúltban sikeresen pályázott, s az Új Széchenyi Terv keretében novemberig több mint 545 millió forintot költhet oktatási rendszerének fejlesztésére.

reformatus.hu

Istent keresem

2Krón 34

„...leromboltatta az oltárokat, ...összetörette a bálványokat...” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →