Tájékoztató a hit- és erkölcstan létszámjelentésről

2015. május 19., kedd

Tájékoztató az állami iskolák 1-2-3. és 5-6-7. (valamint a hatévfolyamos gimnáziumok 7-8. évfolyamán) kötelezően választható hit- és erkölcstan 2015/16. tanévi becsült létszámának jelentéséhez.

A ZST-275/2013.11.13. határozattal módosított, a hittanoktatási támogatás igénylésének, folyósításának és elszámolásának rendjéről szóló [ZST-137/2011.12.07.] szabályrendelet 13. § (2) bekezdése alapján a Zsinati Oktatási Iroda közzéteszi az „Adatlap a kötelezően választható református hit- és erkölcstan szervezéséhez 2015/16., egyben a taneszközök tanulói példányainak rendeléséhez” elnevezésű nyomtatványt. 

A nyomtatvány a jobb oldali Kapcsolódó letöltések dobozból PDF és Word formátumban is letölthető. Az adatlapot a 2015. október 1-jei becsült állapot szerint kell kitölteni.

A hittanoktatást szervező egyházközségek által beküldött adatlapok alapján
– nyújtja be a következő tanévre a Magyarországi Református Egyház a hit- és erkölcstan átlagbér alapú támogatás, valamint tankönyvtámogatása iránti pótigényét;
– rendeli meg a Magyarországi Református Egyház a Kálvin Kiadótól az egyházközségekhez augusztus 25-ig kiszállítandó tankönyveket és feladatgyűjteményeket a tanulók számára.

Kizárólag a postai úton, eredeti példányban 2015. június 10-ig postára adott adatlapok befogadására van lehetőség, mivel a közel ezer adatlap feldolgozására mindössze két hét áll rendelkezésünkre. Beküldési cím: Zsinati Oktatás Iroda (1146 Budapest, Abonyi u. 21.). Tisztelettel kérjük, hogy a szoros feldolgozási határidőre való tekintettel lehetőleg elsőbbségi küldeményként szíveskedjenek postára adni az adatlapot!

A Zsinati Oktatási Iroda munkatársai szívesen válaszolnak az adatlapok kitöltésével kapcsolatos kérdéseikre. A kitöltés során felvetődő kérdéseket az oktatasi.iroda@reformatus.hu email címen vagy a 06-1/460-0710 telefonszámon tehetik fel.

Budapest, 2015. május 20.

Zsinati Oktatási Iroda

Istent keresem

1Krón 28

„...ismerd meg atyád Istenét, és szolgálj neki teljes szívvel és készséges lélekkel, mert megvizsgál az Úr minden szívet, és megismer minden szándékot és indulatot.” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink