A református félóra január 20-i ajánlója

Dátum
2021. január 20., 13:30 –
2021. január 20.
Helyszín
Országszerte
+ Naptárhoz adom
  • A koronavírus nem csak a betegek, a kórházi dolgozók mindennapjait is próbára teszi. Fazekas János, a Bethesda Gyermekkórház Neurológiai Osztályának ápolója mindkét oldalt ismeri, mivel maga is átesett a víruson. Műsorunkban elmeséli, hogy élte meg a betegséget és szó lesz arról is, hogy az egészségügyi dolgozókat milyen új kihívások elé állítja a járvány második hulláma.
  • Kevés megosztóbb téma kerül elénk a minden napokban, mint az oltás. Meghallgatjuk Dr. Szántó Antónia belgyógyász-immunológus véleményét, aki orvosként és református presbiterként is szívügyének érzi, hogy minél többen beoltassák magukat.
  • Majd bepillanthatunk a Károli Gáspár Református Egyetem teológusainak online beszélgetés-sorozatába. A Colloqium Iuventum legutóbbi előadását Gér András, a MRE zsinatának tanácsosa tartotta, aki arról beszélt: a keresztyén embernek a Biblia tanulmányozás után kötelessége véleményt alkotni közéleti kérdésekben is.
  • Adásunk végén Cseri Kálmán, egykori pasaréti lelkipásztor gondolatait hallják.

Tartsanak velünk a Kossuth Rádió hullámhosszán 2020. január 20-án, szerdán délután fél kettőkor. Várja Önöket a szerkesztő: Fekete Zsuzsa és a műsorvezető: Somorjai-Bencze Zsófia.
Áldás, békesség.