Oktatás

Hírek

ovi_07.jpg

Változások a tanév vége előtt

Továbbra is a digitális munkarend szerint folytatódik az oktatás az egész országban, de könnyítenek a dolgozó szülők mindennapjain, a pedagógusoknak pedig lehetőséget biztosítanak a személyes konzultációra és a felzárkóztatásra.

Tovább a cikkhez
L1002795.jpg

Tanteremmé vált nappalik

Digitális oktatás vagy a jóval kifejezőbb karanténoktatás – sem a pedagógusok, sem a szülők nem voltak felkészülve arra, amit a koronavírus-járvány a betegség rettenetén kívül nekik, a gyerekeknek és közvetve a társadalmunknak hozott.

Tovább a cikkhez

További híreink

Hittan: adatlapok becsült létszámjelentéshez a következő tanévre

A hittanoktatás szervezésének rendjéről és a hittanoktatók zsinati foglalkoztatásáról szóló szabályrendelet alapján a Zsinati Oktatási Iroda közzétette az „Adatlap az október 1-jei becsült adatokról a kötelezően választható református hit- és erkölcstan szervezéséhez 2020/21., egyben adatlap a taneszközök tanulói példányainak rendeléséhez” elnevezésű nyomtatványt.

Laptopadománnyal kezdődött a vizsgaidőszak

Laptopokkal segíti a Debreceni Református Hittudományi Egyetem vezetése a hallgatók tanulását. A május 18-án kezdődő vizsgaidőszakban már az új eszközökön dolgozhatnak a hallgatók.

Angol tanári állás a Rózsakertben

A Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium angol – bármely szakos tanárt keres a 2020-2021-es tanévtől. Az álláshely 2020. augusztus 16-tól betölthető.

További tartalmak

Videók és galériák

Események

térkép no