Oktatás

Hírek

gyasz_ujfeherto_06.jpg

Megőrzött emlékezet

Gyászolják kollégái Váradi Sándorné Varga Erikát. Az Újfehértói Református Általános Iskola és Óvoda vezetője az őszi szünetben fertőződött meg a koronavírussal, utolsó levelei egyikében azt írta, hogy a „jó pedagógus a szünetben beteg”.

Tovább a cikkhez
pappkornel.jpg

Az önállóság felelősséggel jár

Nem csak az íróasztal mögül érzékeli a hazai oktatásügy változásait, hanem maga is oktat és köznevelési intézményt vezet. Dr. Papp Kornél, a Zsinati Oktatási Iroda vezetője szerint ez előnyt jelent irodavezetői munkájában.

Tovább a cikkhez

További híreink

Az érdemjegy most másodlagos

Az a példa nélküli helyzet állt elő, hogy a tanárok és a diákok most ugyanazt tapasztalják meg – járványt, elszigeteltséget, bezártságot, személyes veszteségeket. A tanév május 10-től személyes jelenléti oktatással folytatódik, ám sok dolog változik. Szontagh Pál, a Református Pedagógiai Intézet vezetője szerint most az a fontos, hogy a diákok érzelmi támogatást kapjanak.

Hittanoktatói állás Törökszentmiklóson

A Bethlen Gábor Református Általános Iskola, Óvoda pályázatot hirdet református hittanoktató vagy református vallástanár munkakör betöltésére egy fő részére.

További tartalmak

Videók és galériák

Károlyi-Csekonics

Egy épület két arca

A 21. század és a neobarokk találkozik a Károli-egyetem legújabb épületében, a felújított Károlyi-Csekonics palotában. Lapozza végig kontrasztokkal teli galériánkat!

Tovább a cikkhez

Események

térkép no