Álláshirdetések

Munkát keres egyházunkban? Itt találja az épp meghirdetett állásainkat.

Operatív vezetőt keres a Zsinati Hivatal Ifjúsági Osztálya

A Magyarországi Református Egyház legfőbb törvényhozó, tanácskozó testülete a Zsinat. Munkáját a Zsinati Hivatal támogatja, ahol mintegy 100 munkatárs dolgozik missziói, ifjúsági, kommunikációs, jogi, pénzügyi-gazdasági, külügyi, pályázati területeken. Az Ifjúsági Osztályra keressük új munkatársunkat operatív vezető pozícióban, teljes munkaidőben, akár azonnali munkakezdéssel, határozatlan időre.

Fesztiválszervező munkatársat keres a Zsinati Hivatal ifjúsági osztálya

A Magyarországi Református Egyház legfőbb törvényhozó, tanácskozó testülete a Zsinat. Munkáját a Zsinati Hivatal támogatja, ahol mintegy száz munkatárs dolgozik missziói, ifjúsági, kommunikációs, jogi, pénzügyi-gazdasági, külügyi és pályázati területeken. Az ifjúsági osztályra keressük új munkatársunkat fesztiválszervező pozícióban, teljes munkaidőben, egyéves határozott időre, akár azonnali munkakezdéssel.

Könyvtárost és archívumkezelőt keres az Amerikai Magyar Református Egyház

Hivatásos könyvtárost és archívumkezelőt keres a Pennsylvania állambeli Ligonier város Bethlen Otthon, Múzeum és Archívumába a Krisztus Egyesült Egyháza Kálvin Egyházkerület és az Amerikai Magyar Református Egyház két-három hónapos időtartamra. Az intézmény a munkatársnak szállást és étkezést, valamint honoráriumot is biztosít.

Konfirmációs projektvezetőt keres a Zsinati Hivatal ifjúsági osztálya

A Magyarországi Református Egyház legfőbb törvényhozó, tanácskozó testülete a Zsinat. Munkáját a Zsinati Hivatal támogatja, ahol mintegy száz munkatárs dolgozik missziói, ifjúsági, kommunikációs, jogi, pénzügyi-gazdasági, külügyi és pályázati területeken. Az ifjúsági osztályra keressük új munkatársunkat konfirmációs projektvezető munkatársi pozícióban, teljes munkaidőben, egyéves határozott időre, akár azonnali munkakezdéssel.

Ifjúsági projektvezetőt keres a Zsinati Hivatal ifjúsági osztálya

A Magyarországi Református Egyház legfőbb törvényhozó, tanácskozó testülete a Zsinat. Munkáját a Zsinati Hivatal támogatja, ahol mintegy száz munkatárs dolgozik missziói, ifjúsági, kommunikációs, jogi, pénzügyi-gazdasági, külügyi és pályázati területeken. Az ifjúsági osztályra keressük új munkatársunkat ifjúsági projektvezető pozícióban, teljes munkaidőben, 2024. januári munkakezdéssel, kétéves határozott időre.

További tartalmak