Álláshirdetések

Munkát keres egyházunkban? Itt találja az épp meghirdetett állásainkat.

Matematikatanárt keres a Baár–Madas

Teljes állású középiskolai matematikatanárt keres a 2024/25-ös tanévtől a Baár–Madas Református Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium.

Igazgatót keres a Miskolci Édenkert Református Óvoda

A Tiszáninneni Református Egyházkerület mint az intézmény fenntartója pályázatot hirdet a Miskolci Édenkert Református Óvoda (székhely: 3529 Miskolc, Görgey út 20.) köznevelési intézmény vonatkozásában igazgatói beosztás ellátására.

Igazgatói állás a kunszentmiklósi református óvodában

A Kunszentmiklósi Református Egyházközség mint fenntartó pályázatot hirdet az Áldás Református Óvoda igazgató munkakörének betöltésére. Az öt évre szóló, határozott idejű vezetői megbízás 2024. augusztus 1-jén kezdődik. A jelentkezők pályázatukat május 15-ig adhatják be elektronikus úton a palyazat@aldasovi.hu e-mail-címre.

Főigazgatói állás a Launai Miklós Református Iskolában

A Tatai Református Egyházközség presbitériuma pályázatot hirdet a Launai Miklós Református Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Művészeti Szakgimnázium főigazgatói munkakörének betöltésére teljes munkaidőben. A vezetői megbízás határozott időre, 2024. augusztus 1-jétől 2029. július 31-ig szól. A munkavégzés helye: 2544 Neszmély, Petőfi utca 10.

Lelkipásztori állás Melbourne-ben

Az Ausztráliai Magyar Református Egyház Melbourne-i Gyülekezete (North Fitzroy) pályázatot hirdet a lelkipásztori állás betöltésére. A jelentkezési feltételek között szerepel, hogy a negyven év alatti pályázóknak legyen magyar református teológiai végzettsége, legalább öt év gyülekezeti szolgálatban szerzett lelkipásztori tapasztalata, jogosítványa, angol nyelvismerete.

Könyvelőt keres a Magyarországi Református Egyház Zsinati Hivatala

A Magyarországi Református Egyház legfőbb törvényhozó, tanácskozó testülete a Zsinat. Munkáját a Zsinati Hivatal támogatja, ahol mintegy száz munkatárs dolgozik missziói, ifjúsági, kommunikációs, jogi, pénzügyi-gazdasági, külügyi és pályázati területeken. A pénzügyi és számviteli osztályra keressük új munkatársunkat könyvelői munkakörben, 6–8 órás munkaidőben, akár azonnali munkakezdéssel.

További tartalmak