Református televízió-műsorok

Lét-Ige

A minden vasárnap 9 órakor jelentkező magazinban olyan mai hitvallásokat láthatunk, amelyek középpontba helyezik az emberi értékeket, sorsokat, élő szeretetközösségeket.

Isten kezében

Az Isten kezében című sorozat csaknem két évtizede arra törekszik, hogy bemutassa a Mindenhatót legkülönbözőbb emberi sorsokon keresztül. Érdekes és értékes református embereket ismerhetünk meg.

További református tartalmak

A két, említett műsor mellett a De őszintén! című műsor több epizódját is református iskolákban forgatták, valamint a mediaklikk.hu oldalon az Élő egyház és a Világ-Vallás hírműsorokban is elérhetők református vonatkozású tartalmak.

Média/TV

Nemzeti Audiovizuális Archívum

A gyűjteményben a közmédia csatornáin (M1, M2, M3, M4, M5, Duna, Duna World, Kossuth, Petőfi, Bartók és Dankó Rádiók) 2006. január 1. óta sugárzott, tematikusan kapcsolódó valamennyi televízió- és rádióműsor megtalálható cím szerinti felosztásban. A listában szereplő összes videó- és hangfájl a közönség számára szabadon hozzáférhető, azaz a nava.hu oldalon internetelérés birtokában az anyagokat bárki bárhonnan megtekintheti, illetve meghallgathatja.