A református félóra május 12-i ajánlója

Dátum
2021. május 12., 13:30 –
2021. május 12.
+ Naptárhoz adom
  • Csaknem félévnyi csend után újra élettel telt meg a budafoki Rózsakerti Református Iskola. Hétfőn a gimnazisták újra beléphettek a kapukon, az internetes órákat felváltották a személyes beszélgetések és közös nevetések. Habár maszkot még kötelező hordani és a korán keléshez is újra hozzá kell szokniuk a diákoknak, a többség már nagyon várta, hogy viszont lássa barátait és tanárait. A visszatérést meg is ünnepelték, a pedagógusok játékokkal és rendhagyó tanórákkal várták a gyerekeket.
  • Elindult a regisztráció Csillagpont Ifjúsági Találkozóra. A Kárpát-medence legnagyobb református fesztiválja minden alkalommal több ezer fiatalt vonz. A 14 és 35 év közötti táborozók előadásokon, áhítatokon és könnyűzenei koncerteken vehetnek részt. A lelki alkalmak zenéjét a debreceni Első Lépés zenekar, vagyis a CSPband adja.
  • Műsorunk végén Bálint Klára, a Maglódi Református Egyházközség lelkipásztornak gondolatait hallják.

A Kossuth Rádió hullámhosszán május 12-én, szerdán délután fél kettőkor várja Önöket a szerkesztő Fekete Zsuzsa és a műsorvezető Somorjai-Bencze Zsófia. Műsorunk telefonszáma: 06-30-789-00-66. E-mailt is írhatnak nekünk a radio@reformatus.hu címre.