A református félóra június 24-i ajánlója

Dátum
2020. június 24., 13:30 –
2020. június 24.
Helyszín
Országszerte
+ Naptárhoz adom
  • A református félóra 2020. június 24-i adásában látogassanak el velünk a Bóbita Gyermekfejlesztő és Lelkigondozó központba, ahol játékos módszerekkel lelki gondozzák a nehéz sorsú gyerekeket. A bóbita a Munkácsi református gyülekezet szárnyai alatt működik, szakembereik, pedig a gyülekezet hitoktatói is egyben.
  • A hatgyermekes református lelkészcsalád legfiatalabbja, Mező Áron valószínűleg a legerősebb is, hiszen világ- és Európa-bajnok erőemelő. Korosztályának világcsúcstartója. A sportolót az edzőteremben faggattuk hitről, sportról és határokról.
  • A The Sign együttes A Dal című műsorban szerzett magának országos ismertséget tavaly, amikor az elődöntőig jutottak. A Sign írta tavaly a legjobb keresztyén dalt is. A csapat basszusgitárosa és vokálosa, Szentpétery Mózes. A református kötődésű fiatal zenészt miskolci otthonában kerestük fel.
  • Az igei gondolatokat Bella Violetta a Győrújbarát-ménfőcsanaki református missziói gyülekezet lelkipásztorától hallhatják.

Június 24-én, szerdán délután fél kettőtől a Kossuth Rádió hullámhosszán várja a hallgatókat a szerkesztő-műsorvezető: Fekete Zsuzsa.

Műsorunk telefonszáma: 0630-789-00-66.
E-mail címünk: radio@reformatus.hu.
Az adásunkat újra meghallgathatják a mediaklikk.hu oldalon.

Áldás, békesség!