Könyvbemutató: Két percben

Dátum
2020. október 29., 18:00
Helyszín
Debrecen
Debrecen, Bethlen u., 4026
Mutasd a térképen →
+ Naptárhoz adom

Megjelent Fekete Károly tiszántúli püspök Két percben. Ige – gondolat – fohász című áhítatos könyve. A kötet bemutatóját október 29-én, csütörtökön 18 órától tartják a debreceni Kölcsey Központban.

eKet_percben-RGB_400.jpg

Fekete Károly református püspök, egyetemi tanár kétperces időkeretben elhangzott elmélkedéseiből, az ige – gondolat – fohász vázra épülő „kétperceseiből” adunk közre válogatást, amelyeket a szerző a Kossuth Rádió hajnal hat órai hírek előtt elhangzó „napi imádsága” számára fogalmazott. Keresztyén ünnepeink üzenete, a zsoltárok hangja, az evangéliumokban írásba foglalt jézusi szavak és az apostoli intelmek abban segítik az olvasót, hogy a lélek belső derűje és állóképessége mindennap növekedjék.

A kötetet bemutatja Fazakas Gergely egyetemi docens (Debreceni Egyetem Magyar Irodalom- és Kultúratudományi Intézet) és Galsi Árpád igazgató (Kálvin Kiadó).

A rendezvény a járványügyi szabályok betartásával valósul meg. A bejáratnál hőmérséklet mérés történik majd, és kérünk minden résztvevőt, hogy viseljen maszkot az orr és száj eltakarásával.

Az eseményt a Tiszántúli Református Egyházkerület Facebook-oldalán élőben követhetik majd.