A Reformátusok Lapja július 26-i számából

Dátum
2020. július 26.
Helyszín
Országszerte
+ Naptárhoz adom
2020_30.png

Keressen minket gyülekezetében vagy a nagyobb újságárusoknál!

Mi ösztönöz arra egy református vallástanárt, hogy stoppal induljon neki a nagyvilágnak, és milyen élményekkel tér haza egy-egy útról – Szűcs M. Sándor avatja be kalandjaiba az olvasót. A hívő embernek a hétköznapi munkájában is éreztetnie kell másokkal, hogy van kapaszkodó – vallja Adorján Gusztáv, a nyíregyházi központú Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház főigazgatója. A Tiszántúli Református Egyházkerület főgondnokával a koronavírus-járvány eddigi tapasztalatairól és az egyház mai helyzetéről beszélgettünk.

Különleges helyzetben van most a Magyarországi Református Egyház: harmincmilliárd forint vissza nem térítendő állami támogatásból hatvanhat helyszínen van lehetőség óvodaépítésre és a már meglévő intézmények bővítésére – az Óvodafejlesztési Projektiroda munkatársai nyújtanak bepillantást a részletekbe.

Rendelje meg lapunkat!

reflap.png

A Reformátusok Lapja július 26-i számában is megtalálják a megszokott és kedvelt rovatokat, lelki írásokat, igemagyarázatokat. Az újság előfizethető a Reformátusok Lapja Kiadóhivatalában: 1113 Budapest, Tas vezér utca 13., +36 1 217 6809, kiado@reflap.hu