Bárhol és bármikor

Elkészült az Európa Rádió telefonos alkalmazása

Már elérhető az Európa Rádió mobiltelefonos applikációja, így mostantól bárhol hallgathatóvá vált a Tiszáninneni és a Tiszántúli Református Egyházkerület közös rádiója. Az alkalmazáson keresztül a felhasználók nemcsak a rádiót tudják hallgatni, hanem könnyedén elérhetik az egyházkerületek híreit, információit, de még a napi Igét is. Az ingyenesen letölthető mobilapplikáció linkje a cikk végén található.

Az Európa Rádió 2005 óta áll hallgatói szolgálatában az értékek és a kultúra hullámhosszán. A Tiszáninneni és a Tiszántúli Református Egyházkerület közös rádiója kultúrát és minőségi tartalmat szolgáltat, műsorai a hívő és nem hívő hallgatók körében egyaránt népszerűek. Az adó földrajzilag széles területen sugározza adását: többek között Debrecenben, Miskolcon, Nyíregyházán, Sátoraljaújhelyen és Mezőkövesden. A területi korlátokat leküzdve és a könnyebb elérhetőség érdekében a rádió mostantól a földi sugárzás mellett telefonos applikáción keresztül is elérhető, így a hallgatók akár utazás, vásárlás vagy otthon, főzés közben is élőben követhetik a műsorokat.

Európa rádió

A mobilalkalmazás telepítése után a felhasználók kiválaszthatják az érdeklődésük szerinti egyházkerületet, ezt a beállítást az alkalmazás meg is jegyzi, de bármikor egy kattintással át lehet váltani a másik egyházkerületre. Az alkalmazás nemcsak a rádióadást sugározza, hanem az egyházkerületek honlapján közzétett híreket és információkat is megjeleníti, hogy a felhasználók nyomon követhessék és bekapcsolódhassanak az egyházkerületek életébe. Az aktualitások és programok mellett a napi Ige és a hozzátartozó igemagyarázat is elérhető az alkalmazáson keresztül.

Az Európa Rádió mobilapplikáció ingyenesen letölthető az Android és iOS platformokon.