H2Ő – Szabadtéri evangelizációs nap Kazincbarcikán

Református diákok mutatkoznak be június 11-én, szombaton Kazincbarcika főterén: táncolnak, énekelnek, bizonyságot tesznek. Az első ízben megrendezett H2Ő Az élet vize elnevezésű szabadtéri evangelizációs napon mások mellett Ifj. Csomós József lelkipásztor, ifjúsági referens, Levente Péter színművész, a Cross Unity és a The Sign csapata is színpadra lép.

Először rendezik meg a H2Ő – Az élet vize szabadtéri evangelizációs napot Kazncbarcikán. A rendezvényre fellépő helyi református diákok és családjaik mellett a város és az egyházkerület minden lakóját várják.A délutáni eseményt Pásztor Dániel püspök nyitja meg, azután kezdődnek a diákcsoportok fellépései. Ezeket egy-egy koncert, előadás szakítja meg.

A lelki üzenetet Ifj. Csomós József lelkipásztor, a Tiszáninneni Református Egyházkerület ifjúsági referense, teológiai oktató közvetíti. Az óvodás- és diákcsoportok mellett Levente Péter színművész, a Crossunity, a Söndi és ker-songs és a The sign is színpadra lép szombaton, de evangéliumi bűvész-show-val is készülnek a szervezők.

H2Ő - az élet vize, szabadtéri evangélizációs nap Kazincbarcika

Fotó: tirek.hu

A koncertek és előadások közben kézműves-foglalkozás, vásár, gyerekjátékok és az egyházkerületi szolgálatok megismerésére is lehetősége nyílik annak, aki Kazincbarcika főterén jár június 11-én, szombaton délután.

Részletes program itt.