Házasság hete a debreceni Nagytemplomban

Előadással, beszélgetéssel és közösségi programokkal hívja fel a figyelmet a házasság és a család értékeire a Debrecen-Nagytemplomi Református Egyházközség. Hazánkban immár tizenhetedik alkalommal rendezik meg a házasság hetét a keresztyén egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával.

A református országos nyitó istentisztelet vasárnap 10 órakor kezdődik a debreceni Nagytemplomban. Igét hirdet Fekete Károly, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke. Az istentisztelet élőben követhető a gyülekezet Facebook-oldalán és honlapján.

A nagytemplomi gyülekezetben számos programmal várják az érdeklődőket. A Karakter 1517 Könyvesbolt és Kávézóba érkezik február 16-án, pénteken 17 órakor Piczkó Katalin pszichiáter, párkapcsolati szakértő, tréner, coach, a Szeretetkert programjának kialakítója. Szintén a Karakterben lesz hallható Állandó megújulás a házasságban, családban címmel egy beszélgetés Fekete Károly püspökkel és feleségével, Kavisánszki Györgyivel február 15-én 17 órától. A gyülekezet közösségi oldalán február 11-től 18-ig további beszélgetéseket, könyvajánlót nézhetnek és olvashatnak az érdeklődők, a részletes program a honlapjukon olvasható.

házasság_hete_2024_debrecen_nagytemplom