Hiszed vagy sem? – Új műsorral jelentkezik a református egyház

Teológiai vagy akár a hétköznapi élettel kapcsolatos kérdésekre is választ kaphatunk április 17. után, ha követjük a Magyarországi Református Egyház új műsorát. A Hiszed vagy sem? hetente jelentkezik majd, műsorvezetője Csűrös András református lelkipásztor lesz.

Már javában folynak a református egyház új műsorának előkészületei: a stúdió összeállt, a szerkesztők pedig már várják a kérdéseket. A Hiszed vagy sem? egy kérdezz-felelek műsor lesz a nézők és a műsorvezető, Csűrös András lelkipásztor között. Legyen szó akár bibliai, akár életviteli kérdésről, a gyömrői lelkész hétről hétre igyekszik mindet megválaszolni. Kérdezni már most is lehet tőle. A műsor e-mail-címe: hiszedvagysem@reformatus.hu

Az első adás április 17-én lesz látható, ezután pedig minden hétfőn 19 órakor jelentkezik az új epizód az egyház hivatalos Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján.

A Magyarországi Református Egyház januárban indította el napi videós áhítatsorozatát, az Igeidőt, amelyben hétről hétre más és más lelkipásztor magyarázza az igét a Bibliaolvasó kalauz alapján. A következő hónapokban további műsorok is indulnak: lesz közéleti témákkal református szemszögből foglalkozó és portréműsor is híres reformátusokkal.