Kézimunkázó Asszonyok Találkozója

A Dunamelléki Református Egyházkerület Mátraházai Konferencia Központjában 2011. november 21. hétfő és november 25. péntek között kerül megrendezésre a kézimunkázó asszonyok találkozója.

Erre a hétre hívjuk és várjuk kézimunkázni tudó illetve kézimunkázni vágyó református nőtestvéreinket. Célunk az hogy találkozzanak mindazok, akik tudnak és szeretnek kézimunkázni (hímezni, horgolni, varrni), és azok, akik szeretnék megismerni és elsajátítani ezeket az ismereteket.

A hét nagy részét éppen ezért a közös kézimunkázásnak szenteljük. Hozott anyagokból, és mintákból az üdülő Bibliáira és énekeskönyveire készítenénk hímzett borítókat, keresztszemes illetve írásos motívumokkal. A közös kézimunkázás alatt beszélgetésre, ismerkedésre, közös éneklésre, új öltések és minták tanulására, tapasztalat cserére, együttgondolkodásra is alkalmunk lesz.

Jelentkezés, további információ:

Vezetékes telefonon: a 37-374-011; Mobiltelefonon: 06-30-205-8568; Emailben a refudulo@gmail.com címen lehet.

A hétfőn vacsorával kezdődő és péntek ebédig tartó 5 nap 4 éjszakás turnus ára 16 800 Ft+Áfa.

 

A részvételi díj nem tartalmazza a szabad programok díját (fürdő, kirándulás), ezeket minden résztvevő önerőből fizeti. Részletes programot és minden egyéb tudnivalót tartalmazó ismertetőt, a névvel, lakcímmel, email címmel telefonszámmal jelentkező vendégek részére elküldjük.

A találkozó teljes programját ide kattintva olvashatják