Megújult egyházunk hivatalos honlapja

A reformatus.hu megújult formában várja olvasóit. Ezzel párhuzamosan elindult a reformatusegyhaz.hu weboldalunk is. Az új felületre átkerültek statikus tartalmaink, a reformatus.hu pedig kizárólag a hírek, cikkek, videók közzétételének helye lesz.

A változás mögött az a szándék húzódik, hogy egyértelműbbé tehessük olvasóink számára, mit hol találnak meg. A reformatus.hu korábbi formájában többféle szerepet próbált betölteni egyszerre. Napjaink tartalomfogyasztási szokásai azonban egy új megközelítést kívánnak.

A reformatus.hu felületünkön továbbra is megtalálják majd egyházunk híreit, megtekinthetik református műsoraink videóit, olvashatnak arról, mi történik egyházunkban. Aktuális, friss, az éppen történő egyházi élettel kapcsolatos információkért, valamint a napi igei tartalomért továbbra is látogassanak el hozzánk minden nap.

A reformatusegyhaz.hu felületünkön pedig megtalálják statikus, ritkábban változó tartalmainkat. Olvashatnak egyházi szolgálatainkról, megtekinthetik térképünket egyházunk felépítéséről, iskoláinkról, hittanoktatásunkról, informálódhatnak, valamint különböző, az egyházi közélet működéséhez szükséges, hasznos információkat is megtalálhatnak új oldalunkon.

Jó olvasást kívánunk!