Őszintén vall megtéréséről Horváth Gergely rádiós műsorvezető

Éveken át kudarcok szegélyezték Horváth Gergely rádiós műsorvezető életét, mígnem 33 éves korában hatalmasat fordult vele a világ: megtért, és ahogyan ő mondja, egy református közösségben lelt otthonra. Gergő, akit egykor a Petőfi Rádió főszerkesztőjeként, vagy épp a Klasszik Rádió reggeli műsorvezetőjeként is megismerhetett a közönség, egy eddig csak kevesek által ismert arcát mutatta meg a kamerák előtt.

Évtizedeken át tartó sikertelen útkeresés, szakmai és magánéleti kudarcok után úgy érezte, zsákutcába futott az élete – erről is őszintén vall Horváth Gergely rádiós műsorvezető, aki 16 évvel ezelőtt a hitben ismerte fel a kiutat. A médiaszakember végül egy református közösségben találta meg a helyét. Most, bő másfél évtizeddel a történtek után a református egyház felkérésére vállalta, hogy beszél az idáig vezető útról.

Bár azóta is voltak válságos, emberi mértékkel mérve lehetetlennek tűnő élethelyzetei, mégis helyt tudott állni. Ahogyan a videóban fogalmaz: ezt tartja hite egyik legfőbb gyümölcsének, hiszen a világmindenség legnagyobb ereje áll mellette, amire a legnehezebbnek tűnő élethelyzetekben is támaszkodhat.