A Református Közéleti és Kulturális Központ Alapítvány kuratóriuma megtartotta alakuló ülését

A kuratóriumi ülésen döntöttek a Reformátusok Szárszói Konferenciája helyett szerveződő programokról is. Az Alapítvány az őszi hónapokban több olyan konferenciát is szervez majd, amelyeken az elmúlt időszak tanulságait kísérlik meg feldolgozni.

Az Alapítvány előző kuratóriumának megbízatása a tavalyi év végén lejárt, ezért szükség volt a kuratórium újjáalakítására. A bírósági bejegyzést követően az ülésen vettek át megbízatását Földváryné Kiss Réka, Veres Sándor, Hoppál Péter és Gér András László kuratóriumi tagok, valamint Csiszár Imre, az alapítvány új elnöke. A Zsinat határozata alapján megalakult az új felügyelőbizottság is Pásztor Dániel elnökkel, illetve Csáki-Hatalovics Gyula Balázs és Bedekovics Péter tagokkal.

kuratoriumi_20200619-2.jpg.1300x0_q85.jpg

Fotó: Némedi-Varga Dávid

A kuratóriumi ülésen döntöttek a Reformátusok Szárszói Konferenciája helyett tartandó programokról is. Az őszi időszakban több olyan konferenciát is szervez majd az Alapítvány, melyek az elmúlt időszak tanulságait is megkísérlik feldolgozni. Az ülésen a kuratórium tagjai megvitatták az alapítványi ügyrend módosítását és döntöttek egy új kulturális helyszín létrehozásáról is.