Természetfotós interaktív előadása az Ökoesten

Folytatódik a környezet- és teremtésvédelmi online sorozat

Idén is rendeznek „Ökoestek-et írja az ökogyülekezet.hu. Az online térben (Zoom-alkalmazással) tartandó előadások célja, hogy átfogó képet nyújtsanak környezetvédelmi kérdésekről és azok teremtésvédelmi vonatkozásairól. Szeretnék felhívni arra a figyelmet, hogy mindannyiunk feladata a teremtett világgal való gondos bánásmód.

ökoest_-_termfotós_nyitókép.png

Fotó: okogyulekezet.hu

Az előadássorozat az MRE Ökogyülekezeti Mozgalom és a Magyar Környezeti Nevelési Egyesület együttműködésével jött létre.

Az MRE teremtésvédelmi programja, az Ökogyülekezeti Mozgalom előadásokkal, tájékoztató foglalkozásokkal hív minden felelősen gondolkodó embert közös eszmecserére 2022-ben is.

Az előadások érinteni fogják a „legrejtettebb élőlények különleges összefonódásait”, továbbá történeteket hallhatnak az ízeltlábúak világából egy természetfotós lencséjén keresztül, és szóba fog kerülni, hogy hogyan hat az ember, a globalizáció és a klímaváltozás a környezetünkre, e törékeny rendszerre.

Az előadás főszereplője Újvári Zsolt biológus, természetfotós (Nemzeti Szakértői és Kutató Központ) lesz.

IMG_3917_Sminthurinus_aureus_Békásmegyer_s.jpg

Fotó: Ujvári Zsolt biológus, természetfotós

Az esemény időpontja: február 9. (szerda), 18-tól 19.30 óráig

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz van kötve. Regisztrálni erre a linkre kattintva lehet!

Jelentkezési határidő: február 9., 12 óra
A belépéshez szükséges információkat, elérhetőségeket az előadás előtti estén és aznap küldik el a jelentkezés folyamán megadott e-mail címekre.

További részleteket az Ökogyülekezet honlapján találhatnak!