Terápiás/szociális segítő munkatársat keres a református drogmisszió

A Magyarországi Református Egyház Kallódó Ifjúságot Mentő Missziója elsősorban férfi terápiás/szociális segítő munkatársat keres rugalmas munkakezdéssel ráckeresztúri drogterápiás otthonába.

Olyan jelentkezőt várnak, aki szeretne elköteleződni és közreműködni tinédzser és fiatal felnőtt férfi szenvedélybetegek felépülésében. Jártas a csoportműködés és személyiségfejlődés területén, esetleg szociális segítői képzésben vett részt.

Tevékenységéhez tartoznak majd a csoportvezetés, egyéni esetkísérés, adminisztráció, egyes, a ház működéséhez tartozó feladatok, stábülések, és a nyári egyhetes tábor.

Keresztyén vallásgyakorlás, dicsőítés kísérésében való gyakorlottság, hangszeres tudás (akusztikus gitár, basszusgitár, szintetizátor) és jogosítvány előnyt jelent.

Amit ajánlanak: a 2022-ben államilag megemelt szociális munkabér, cafeteria, útiköltség-támogatás, támogató munkahelyi környezet.

A jelentkezés menete: a fényképes szakmai önéletrajzot és a motivációs levelet Terápiás munkatárs jeligére az eszter@kimm.hu e-mail-címre várják.