Felhívások

Pályázati kiírások, felvételi hirdetmények és egyéb felhívások egyházunkban.

Beruházási projektvezetőt keres a Dunamelléki Református Egyházkerület

Annak jelentkezését várják, aki érdeklődést és elhivatottságot érez az épített egyházi infrastruktúra fejlesztése, valamint az épített egyházi örökség megújítása mellett, valamint részt kíván venni nagyívű egyházkerületi kiemelt beruházások és feladatok előkészítésében és végrehajtásában.

Ismét lehet pályázni a Szegedi Kis István-ösztöndíjra

Pályázatot hirdet a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. 1981. szeptember 1. után született, fiatal kutatóknak. A havi bruttó 200 ezer forintos Szegedi Kis István kutatói ösztöndíjra szeptember 8-ig lehet jelentkezni.

Újraindul az Egyháztáji vásár Debrecenben

Helyi összefogásnak köszönhetően a belvárosban minden hónap harmadik szombatján helyi termelők és kézművesek termékei közül válogathatnak kedvező áron az érdeklődők. Az első vásárt április 17-én délelőtt 9-12 óra között tartják.

Fiatal segítőket keres az EVT

Meghosszabbította a jelentkezés határidejét az Egyházak Világtanácsa (EVT), amelyik fiatal segítők jelentkezését várja a szervezet 11. nagygyűlésének lebonyolítására. A jelentős ökumenikus eseményre 2022-ben kerül sor Karlsruhe városában, Németországban.

Keresztyén könnyűzenei pályázat

A korábbi évekhez hasonlóan idén is 600 millió forinttal biztosítja az Emberi Erőforrások Minisztériuma a vallásos alkotóközösségek, zenei együttesek és zenészek hosszú távú működését, valamint az egyházközösségekhez tartozó hangszerek felújítását.

Szolgálat és életre szóló élmény

Az Egyházak Világtanácsa (EVT) fiatal segítők jelentkezését várja a 11. nagygyűlés lebonyolítására, amelyre 2022-ben kerül sor Karlsruhe városában, Németországban.

Digitális ugródeszka

Az oktatást segítő eszközökhöz és képzéshez juthatnak hátrányos helyzetű települések iskolái a Telenor és a Magyar Református Szeretetszolgálat közös pályázatán.

Hit- és erkölcstan változásjelentő nyomtatványok

A kötelezően választható hit- és erkölcstan oktatást szervező egyházközségeknek a 2020/21. tanév második félévének kezdetén ismét lehetőségük nyílik arra, hogy a tanév elejé adatszolgáltatáshoz képest bekövetkező változásokat bejelentsék.

Tovább tanulnál? Válaszd a református felsőoktatást!

Református teológia, biblioterápia, fejlesztőpedagógus, japanológia, színháztudomány, mentálhigiénés tanácsadás, szociális munka, pedagógusképzés óvodától egyetemi szintig: bemutatjuk felsőoktatási intézményeink képzési kínálatát.

Ki kapja a Dizseri-díjat?

December 11-ig bármely gyülekezet, egyházmegye, egyházkerület vagy ezek diakóniai, egészségügyi intézménye jelölhet.

Egyéni csendesség lelkészeknek

Lelkipásztoroknak szervez lelkigyakorlatokat a Missziói Iroda, melyek a lelki-testi pihenést, a feltöltődést, a megállást, elcsendesedést szolgálják.

További tartalmak