Langham igehirdető-műhely

Dátum
2021. február 22., 11:00 –
2021. február 25.
+ Naptárhoz adom

A Missziói Iroda 2021-ben is szervez Langham igehirdető-műhelyt, amely február 22-én, hétfőn 11 órakor kezdődik és február 25-én, csütörtökön ebéddel zárul.

A 2021-re tervezett műhelytéma a bibliai apokaliptika lesz. Előadó lesz mások mellett Mark Meynell is. Az esti igehirdetések alkalmával Rozgonyi Botond fog szolgálni.

Mivel a Langham-igehirdető műhely nem egy egyszerű tréning, hanem sokkal inkább egy mozgalom legnagyobb éves találkozója, ahol a tanulás, fejlődés és gyakorlat mellett építjük és megéljük a magyar nyelvű igehirdető szolgálatban állók között a testvéri közösséget, ezért mindazokat külön szeretettel várjuk, és részvételre buzdítjuk, akik a korábbi években már részt vettek valamelyik műhelyen.

Ahogyan az megszokott, jövőre is párhuzamosan szervezzük az első és az második modul képzéseit, így lehetőségük lesz bekapcsolódni azoknak is, akik a korábban szervezett műhelyeken még nem vettek részt. A rendezvény népszerűsítésében Rád is számítunk, kérünk, buzdíts a részvételre minél többeket!

A református résztvevők fejenként 10.000.- forint támogatásban részesülnek.