ONLINE Langham igehirdető-műhely – 2021

Dátum
2021. február 22. –
2021. február 24.
Helyszín
Online
+ Naptárhoz adom

2021-ben is szervezünk Langham igehirdető-műhelyt, melyen résztvevőként Rád is feltétlenül számítunk! Sajnos a COVID-19 világjárvány miatt nem egészen olyan formában, mint szerettük volna, de változatlan lelkesedéssel. 2021-ben az előzetes tervekkel ellentétben ONLINE Langham igehirdető-műhelyt szervezünk. Időpontja – a korábbi tervekhez képest egy nappal rövidebb: 2021. február 22–24. (hétfő–kedd–szerda).

Sajnos a tematikát és a programot is a rendhagyó helyzetnek megfelelően változtatnunk kellett, de reméljük, mindenkit kárpótolni fognak – a változás ellenére is – a színvonalas előadások (és úgy tervezzük, hogy a most elhalasztott programot később pótolhatjuk). Előadóink lesznek Mark Meynell, Győri Péter Benjámin, Andy Oatridge és Suhai György.

Mivel a Langham-igehirdető műhely nem egy egyszerű tréning, hanem sokkal inkább egy mozgalom legnagyobb éves találkozó alkalma, ahol a tanulás, fejlődés és gyakorlat mellett építjük és megéljük a magyar nyelvű igehirdető szolgálatban állók között a testvéri közösséget, ezért mindazokat most is külön szeretettel várjuk, és részvételre buzdítjuk, akik a korábbi években már részt vettek valamelyik műhelyen.

Az online technika lehetővé teszi, hogy kötetlenebbül és többen betekintést nyerjenek mozgalmunkba, a műhelyre várunk olyanokat is, akik még korábban nem vettek részt ilyen alkalmon. Arra kérünk, hogy segíts Te is a rendezvény népszerűsítésében és buzdíts a részvételre minél többeket!

Ne feledd: ha online is, de feltétlen várunk!

Jelentkezés és információ a honlapon!

Üdvözlettel:

a szervezők