A református félóra január 19-i ajánlója

Dátum
2022. január 19., 13:30 –
2022. január 19.
Helyszín
Országszerte
+ Naptárhoz adom
  • Vasárnap kezdődött az ökumenikus imahét, amelyen a magyarországi keresztyének, felekezeti hovatartozás nélkül, közösen vesznek részt. Az idei programsorozat anyagát a Közel-keleti Egyházak Tanácsa állította össze. A nyitó istentiszteletet a járvány ellenére is zsúfolásig telt budapesti Deák téri evangélikus templomban tartották.

  • Nagykanizsára látogatunk, ahol Hella Ferenc esperessel beszélgetünk a palást mögötti emberről. Hallhatják verset mondani, bejárjuk az egyik legkülönlegesebb art deco templomot és a nemrégiben elkészült Kiscsillag Református Óvodát.

  • Ha kedd este, akkor Csillagpont! A több ezer fiatalt megszólító református ifjúsági találkozó minden héten várja egy testi és lelki feltöltődést kínáló klubprogramra az érdeklődőket Budapesten. Zenével, igei gondolatokkal és ismerkedéssel telik egy ilyen alkalom, amelyet riportunkban igyekszünk bemutatni.

  • „Jézus megváltó halála és feltámadása nélkül üres a hitünk és az életünk” – vallja Steinbach József. A Dunántúli Református Egyházkerület püspökének gondolatait Rajkai Zoltán tolmácsolásában hallhatják.

Várja Önöket január 19-én, szerdán délután fél kettőkor a szerkesztő, Fekete Zsuzsa és a műsorvezető, Kojsza Péter.
Műsorunk telefonszáma: 06-30-789-00-66.
E-mailt is írhatnak nekünk a radio@reformatus.hu címre.
A műsort az adás után a mediaklikk.hu oldalon lehet meghallgatni.