A Reformátusok Lapja augusztus 2-i számából

Dátum
2020. augusztus 2.
Helyszín
Országszerte
+ Naptárhoz adom
2020_31.png

Keressen minket gyülekezetében vagy a nagyobb újságárusoknál!

„Egyetemünk egyik utóbbi években választott mottója: közösség, hit, tudás. Ez jól kifejezi a protestantizmus és az oktatás szoros kapcsolatát, a nyitottságot Isten Igéje és a minket körülvevő világ iránt” – fogalmaz Baráth Béla Levente. A Debreceni Református Hittudományi Egyetem új rektorát a református oktatás helyzetéről és a következő évek terveiről kérdeztük.

Búcsúzik a Reposzt. Köntös Lászlóval, a blog egyik alapítójával, a Dunántúli Református Egyházkerület lelkészi főjegyzőjével beszélgettünk. 2030-ig szólhat Miskolcon a református Európa Rádió. A rádió megerősödött újraindulásáról Sike Gábor főszerkesztőt, Kojsza Péter főszerkesztő-helyettest és a református programigazgatót, Kovács Zoltánt kérdeztük.

Süllyedő templom, épülő gyülekezet. A hajdúböszörményi Kálvin téri Református Egyházközségbe látogattunk. Ne nézz vissza haraggal! T. Németh László publicisztikája. És velem ki törődik? Karsay Eszter könyvét Jezsoviczki Noémi ajánlja. Öt kérdés – öt válasz rovatunkban ezúttal Kiss Ábel Lukácsot, a debrecen-úrréti református gyülekezet vezetőségi tagját kérdeztük.

Rendelje meg lapunkat!

elofizetes2031.jpg

A Reformátusok Lapja augusztus 2-i számában is megtalálják a megszokott és kedvelt rovatokat, lelki írásokat, igemagyarázatokat. Az újság előfizethető a Reformátusok Lapja Kiadóhivatalában: 1113 Budapest, Tas vezér utca 13., +36 1 217 6809, kiado@reflap.hu