A Reformátusok Lapja augusztus 9-i számából

Dátum
2020. augusztus 9.
Helyszín
Országszerte
+ Naptárhoz adom
2020_32.png

Keressen minket gyülekezetében vagy a nagyobb újságárusoknál!

Literáty Zoltán református lelkipásztor, a Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Karának egyetemi docense, aki amellett, hogy diákjai segítségével folyamatosan bővíti a lelkesz.com nevű prédikációs adatbázist, a Societas Homiletica igazgatósági tagjaként nemzetközi konferenciát szervez Budapesten. A fenti témák mellett arról is kérdeztük, milyen tapasztalatai voltak a járványhelyzet alatt gyülekezetében, Érdligeten.

Az erdélyi nőszövetség nem pihen: a részletekről Borsos Melindát, az Erdélyi Református Egyházkerület Nőszövetségének elnökét kérdeztük. Megszűnhet Léván a református gimnázium – helyzetjelentés a magyar nyelvhatárról. Az elsüllyedt tanyavilágra emlékezünk: űjra megkondítható az 1980-as árvízben elpusztult tanya harangja a békési templom kertjében. Öt kérdés – öt válasz rovatunkban Bese Ferencet, a Soroksári Református Egyházközség gondnokát kérdeztük.

Rendelje meg lapunkat!

rlelofizetes2032.jpg

A Reformátusok Lapja augusztus 9-i számában is megtalálják a megszokott és kedvelt rovatokat, lelki írásokat, igemagyarázatokat. Az újság előfizethető a Reformátusok Lapja Kiadóhivatalában: 1113 Budapest, Tas vezér utca 13., +36 1 217 6809, kiado@reflap.hu