A Reformátusok Lapja június 7-i számából

Online és nyomtatásban is megjelenik

Dátum
2020. június 7. –
2020. június 7.
Helyszín
Országszerte és online
+ Naptárhoz adom

Trianonról, nemzeti összetartozásunkról, az egyházunkban folyó ifjúsági misszióról és egy gyülekezet különleges történetéről is olvashatnak hetilapunk június 7-i számában.

2020_23.png

Trianon következményei száz év után is hatással vannak az életünkre. Meglátjuk bennük Isten munkáját is? Június 4-ére készülve magyarországi és határon túli reformátusok vallanak arról, hogyan élik meg a nemzeti összetartozást.

A cél megmutatni a biztos pontokat, reményt adni a fiataloknak és közelebb vezetni őket Istenhez – akkor is, ha ez a munka sokszor láthatatlan. Édes Gáborral, a Magyarországi Református Egyház sinati Ifjúsági Irodájának vezetőjével a fiatalságról, a közöttük végzett szolgálatról és az alázatról beszélgettünk.

Az ökumenikus fesztiválmisszió önkénteseinek egy része ugyan visszalépett a koronavírus-járvány miatt, de a Közös Pont mindenképpen jelen lesz az idei csonka fesztiválszezonban is. Megkérdeztük őket, hogyan készülnek a nyárra.

Online is olvashatnak minket!

A Reformátusok Lapja június 7-i számában is megtalálják a megszokott és kedvelt rovatokat, lelki írásokat, igemagyarázatokat. Az újság előfizethető a Reformátusok Lapja Kiadóhivatalában: 1113 Budapest, Tas vezér utca 13., +36 1 217 6809, kiado@reflap.hu