A Reformátusok Lapja május 17-i számából

Online és nyomtatásban is megjelenik

Dátum
2020. május 17. –
2020. május 17.
Helyszín
Országszerte és online
+ Naptárhoz adom

Miről olvashat a Reformátusok Lapja online és nyomtatásban is megjelenő 2020. május 17-i számában?

2020_20.png

Két hónapja tart a járványügyi veszélyhelyzet Magyarországon, március közepétől a református templomok zárva tartottak, a hitéleti alkalmak az online térbe költöztek, a gyülekezetekben pedig egyre inkább nőtt az igény a személyes találkozásokra. Az Elnökségi Tanács május 11-i ülésén hozott állásfoglalásában azt kérte, nyissák meg a vidéki templomokat. Utánajártunk az eddigi tapasztalatoknak és a kapcsolattartási módoknak – vidéken és Budapesten egyaránt.

Online is olvashatnak minket!

A Reformátusok Lapja május 17-i számában is megtalálják a megszokott és kedvelt rovatokat, lelki írásokat, igemagyarázatokat. Az újság előfizethető a Reformátusok Lapja Kiadóhivatalában: 1113 Budapest, Tas vezér utca 13., +36 1 217 6809, kiado@reflap.hu

Amíg a nyomdai és a postai szolgáltatások működnek, előfizetőink kézhez kapják az újságot. Azok, akik a gyülekezetekben szokták megvásárolni lapunkat, az interneten olvashatják a Reformátusok Lapját. Ugyanis tekintettel a veszélyhelyzetre elérhetővé tettük digitális archívumunkat, amin a megjelenés vasárnapján már az aktuális számunk is lapozgathatóvá válik.