A Reformátusok Lapja október 18-i számából

Dátum
2020. október 18.
Helyszín
Országszerte
+ Naptárhoz adom
2020_42.png

Keressen minket gyülekezetében vagy a nagyobb újságárusoknál!

Ismernünk kell a múltunkat: szeressük és szerettessük meg ifjainkkal a történelmet, elsősorban hazánk történelmét! Abból, aki nemzete múltját nem ismeri, harcait nem becsüli, világpolgár lehet, aki gyökerét, talaját vesztett emberként úgy véli, mindenütt otthon van, de közben hazátlan-otthontalan ebben a világban – mondja Komlósi Péter nyugalmazott esperes, aki 1956 őszén elsőéves teológusként került bele az októberi események sodrába.

Közösségi karakter Nagykőrösön: Méhes Balázst, a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Karának dékánhelyettesét kérdeztük a kar újraindításának harmincéves jubileuma apropóján. Választ az egyház: bemutatjuk a Dunántúli Egyházkerület jelöltjeit. Kis gyülekezet, nagy szeretet Nyíradonyban: a Hetey Sándor Református Szeretetotthonba látogattunk. Öt kérdés – öt válasz: ezen a héten Kovács Botond Árpádot, a Szentgáli Református Egyházközség lelkipásztorát ismerhetjük meg.

Fizesse elő hetilapunkat!

megrendelolap.JPG

A Reformátusok Lapja október 18-i számában is megtalálják a megszokott és kedvelt rovatokat, lelki írásokat, igemagyarázatokat. Az újság előfizethető a Reformátusok Lapja Kiadóhivatalában: 1113 Budapest, Tas vezér utca 13., +36 1 217 6809, kiado@reflap.hu