A Reformátusok Lapja szeptember 13-i számából

Dátum
2020. szeptember 13.
Helyszín
Országszerte
+ Naptárhoz adom
2020_37.png

Keressen minket gyülekezetében vagy a nagyobb újságárusoknál!

Átadták a felújított Károlyi–Csekonics-palotaegyüttest a Magyarországi Református Egyháznak. A műemlékvédelmi szempontoknak és korszerű oktatási igényeknek egyaránt megfelelő, kilencszáz főt befogadó épületet a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara veszi birtokba szeptember 1-je után. – Lesz elég termünk, így a félévet el tudjuk kezdeni – fogalmaz Horváth Géza egyetemi docens. A kar dékánjával beszélgettünk az új épületükről, a protestáns hagyományokról és egy Lotz-freskó restaurálásáról.

Most a gyerekek vigyázhatnak a nagyszülőkre: Velkey Györgyöt, a Bethesda-gyermekkórház főigazgatóját kérdeztük a tanévkezdésre ajánlott óvintézkedésekről. A Lélek garanciája címmel írt vezércikket Enghy Sándor. A soroksár-újtelepi reformátusok új hajlékában jártunk. Öt kérdés – öt válasz rovatunkban ezen a héten Deák Pétert, a Székesfehérvári Református Egyházközség ifjúsági lelkészét ismerhetjük meg.

Fizesse elő hetilapunkat!

megrendelolap.JPG

A Reformátusok Lapja szeptember 13-i számában is megtalálják a megszokott és kedvelt rovatokat, lelki írásokat, igemagyarázatokat. Az újság előfizethető a Reformátusok Lapja Kiadóhivatalában: 1113 Budapest, Tas vezér utca 13., +36 1 217 6809, kiado@reflap.hu