A Reformátusok Lapja szeptember 27-i számából

Dátum
2020. szeptember 27.
Helyszín
Országszerte
+ Naptárhoz adom
2020_39.png

Keressen minket gyülekezetében vagy a nagyobb újságárusoknál!

Szolgálatra készen: a herendi református templomot szeptember 13-án, vasárnap délután szentelte fel Steinbach József püspök, a helyi gyülekezet szeptember 20-án tartott először istentiszteletet az épület falai között. Az alkalomra mi is ellátogattunk.

Szívek helyett szidalmazás? Tamásné Bese Nórával, a Bethesda Gyermekkórház kommunikációs vezetőjével beszélgettünk az egészségügyi dolgozókra irányuló figyelem átalakulásáról. A reménység meg nem szégyenít: Kocsis Áron vezércikke.

Szélárnyékban. Egyházunk teremtésvédelmi csoportja először csatlakozott a Magyar Kerékpárosklub biciklizést népszerűsítő napjához. A teremtő bizonytalanság időszakát éljük: Szűcs Boglárkát, a Károli-egyetem Teremtésvédelmi Műhelyének referensét kérdeztük a koronavírus pozitívumairól és az egyetem fenntarthatósági törekvéseiről.

Fizesse elő hetilapunkat!

megrendelolap.JPG

A Reformátusok Lapja szeptember 27-i számában is megtalálják a megszokott és kedvelt rovatokat, lelki írásokat, igemagyarázatokat. Az újság előfizethető a Reformátusok Lapja Kiadóhivatalában: 1113 Budapest, Tas vezér utca 13., +36 1 217 6809, kiado@reflap.hu