El nem rejtőzŐ

Megjelent a Mezőgyáni Református Missziói Egyházközség áhítatoskönyve, benne többek között Fekete Károly tiszántúli püspök gondolataival, imádságaival.

elnemrejtheto.JPG

Egy fotó és két hozzá tartozó idézet, gondolat, imádság olvasható az esztendő minden hetére a Mezőgyáni Református Missziói Egyházközség és a Mezőgyániak a Mezőgyániakért Alapítvány kiadásában megjelent áhítatoskönyvben.

Az El nem rejtőzŐ - Keretbe zárt pillanatok című kiadvány fotóanyagát Fejes András mezőgyáni alpolgármester, fotóművész készítette, igei gondolatokkal, imádságokkal pedig többek között Döbrentey Ildikó színművész, Fekete Károly tiszántúli református püspök, Levente Péter színművész, Mészáros János Elek református presbiter, énekes szolgál.

fekete-mezogyan.JPG

Az A/5-ös méretű, 120 oldalas kiadvány 2.500.- ft + szállítási költség ellenében megrendelhető közvetlenül a gyülekezettől vagy az interneten is. A megjelentetés költségén felüli bevétel az alapítvány újraindulását segíti. További információ: 66/495-275, 70/423 12 33, lelkipasztor@mezogyanref.net