Elindult a Kálvin kiadó új honlapja

A Kálvin kiadó weboldala a megújulás után is  www.kalvinkiado.hu címen érhető el. A portálon már internetes bankkártyás fizetésre is van lehetőség.

A Kálvin kiadó munkatársai azon fáradoztak, hogy korszerűbb, kényelmesebb és több funkciót betöltő weblapjuk legyen, tovább erősítve ezzel online jelenlétüket. A fejlesztés egyik fő célja az volt, hogy az eddigieknél is kedvezőbb internetes vásárlási feltételeket szeretnének vásárlóiknak biztosítani.

A Megújult honlapon az internetes könyváruház mellett még több aktuális információt található: hírek, események, újdonságok, aktualitások, könyvvásárok, akciók, blog, képtár, letölthető dokumentumok.

Az internetes vásárlás során lehetőség nyílik on-line bankkártyás fizetésre, ami nemcsak kényelmesebb, de olcsóbb is, mint az utánvétes rendelés, ráadásul adott értékhatár fölött átvállalják a szállítási költséget.

A honlap funkcióival, kezelésével és a vásárlással kapcsolatosan bővebb tájékoztatást található a Használati feltételek és a Gyakran ismételt kérdések menüpontok alatt.

Ha már regisztrált régi (most még élő) honlapon, az új honlapon korábbi felhasználónevével és jelszavával be tud lépni. Kérjük, a zökkenőmentes ügyintézés kedvéért mindenképpen ellenőrizze és szükség szerint frissítse regisztrációs adatait legkésőbb első megrendelése előtt.