Megjelent az Igazság és Élet 2011/2. száma

A lap április-május-június hónapokra tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat és a nyári gyülekezeti táborozáshoz is gazdag segédanyagot ad.

A lap április-május-június hónapokra (Böjt 4., Laetare vasárnapjától Szentháromság utáni 1. vasárnappal bezárólag) tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz, többek között konfirmációhoz, illetve nagypénteki passiós istentiszteletre és nyári gyülekezeti táborozáshoz ad gazdag segédanyagot.

képA kitekintés rovatban Eberhard Jüngel magyarul először megjelent tanulmányát olvashatjuk (Mi köze a prédikációnak a textushoz?), a könyvajánlóban pedig Karasszon István „Izrael története a kezdetektől Bar-Kochbáig” című könyvéről találhatunk recenziót. Ajánlóképpen pedig a februártól online formában elérhető a bibliaolvasó kalauz napi igéihez készült rövid vázlatok egyikének nyomtatott változatával ismerkedhetnek meg olvasóink.

Megrendelhető folyamatosan nyomatatott és online változatban (a korábbi számok is) a Továbbképző Intézet címén (4026 Debrecen, Kálvin tér 16), a tovabbk@drk.hu e-mail címen, vagy faxon: +36-52/516-826 illetve telefonon +36-52/516-826. Az aktuális szám megvásárolható továbbá a Kálvin Kiadónál valamint a Debreceni Református Könyvesboltban.