Langham Igehirdetői Konferencia

Dátum
2024. március 6. –
2024. március 8.
Helyszín
Érd, Epicentrum Rendezvényközpont
Érd, Jenő u. 19, 2030
Mutasd a térképen →
+ Naptárhoz adom

Kíváncsi vagy rá, mi segíthet Neked érthetőbb, relevánsabb és az igéhez hűségesebb prédikátorrá válni? Szeretnéd tudni, hogyan tudnád még inkább megjeleníteni, átadni, célba juttatni Isten igéjét a tanítás során? Érdekel, milyen az Isten szíve szerint való igehirdetés? Ha igen, akkor várnak a Langham Igehirdetői Konferenciára, amelyet 2024. március 6. és 8. között tartanak Érden, az Epicentrum Rendezvényközpontban.

Langham konferencia 2024

Azok jelentkezését várják, akik bibliai szövegeket magyaráznak különböző kontextusokban, fejlődni szeretnének az ige tanításában, szükségét érzik az erről való beszélgetésnek, a másoktól kapott visszajelzéseknek, és fontos nekik a saját erősségeik megtalálása ezen a téren.

Regisztráció

A műhelyen való részleges jelenlétre nincs mód, ezért a jelentkezők vállalják, hogy teljes időben részt vesznek a képzésen a meghatározott program szerint.

Érkezés a műhelyre: 2024. március 6., szerda 17:00-ig. A műhely 2024. március 8-án, pénteken délutáni kávé után zárul.

A Langham igehirdető-műhelyt a korábbi helyszínen, az Epicentrum Rendezvényközpontban tartják magyar nyelven, az angol nyelvű előadásokat pedig tolmácsolni fogják a helyszínen.

A jelentkezéseket 2024. február 22. éjfélig várják. E határnapig be kell érkeznie 10.000 Ft regisztrációs díjnak is a jelentkezési lap végén megadott számlaszámra.

A regisztrációs díjat a részvételi díjba beleszámítják. A beazonosíthatóság érdekében az utaláskor a megjegyzés rovatban kérik feltüntetni a jelentkező nevét és a „Langham” jelölést!

A konferencia teljes díja 45.000 Ft, amely tartalmazza a szállást kétágyas szobákban, illetve az étkezés költségeit. A részvételi költség szállás nélkül 35.000 Ft.

Az eseményről bővebben ide kattintva olvashatnak.