A Puskás Aréna után Debrecenbe és a határon túlra is eljut az Ez az a nap!

Tavaly a Puskás Arénában tartotta meg jubileumi rendezvényét az Ez az a nap!, amelyen közel negyvenezren vettek részt. Idén a dicsőítő koncerteket szervező alapítvány több vidéki, illetve határon túli településen is megrendezi az eseményt.

1920x1080_EZAZANAP_Debrecen

Az Ez az a nap! szervezői a 2022-es, Puskás Arénában megtartott esemény után úgy döntöttek, hogy az ott tapasztalt lelkesedést továbbviszik az ország más városaiba, valamint a határon túlra is. Ennek a gondolatnak a jegyében valósult meg április 25-én a Veszprém Arénában egy nagyszabású keresztyén könnyűzenei találkozó, a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programsorozat részeként.

A koncertsorozat következő hazai állomása a debreceni Nagyerdei Stadion lesz június 10-én, ahol az ausztrál Hillsong United és az amerikai Matt Maher is színpadra lép. Az esemény fellépői között lesz továbbá Caramel, az Új Forrás, Oláh Gergő és Pajor Tamás, a Dics-Suli Band, Pintér Béla és Tibes. A határon túli magyarságot a felvidéki Crux és az erdélyi CrossYounity, a román testvéreket pedig az El Shaddai, valamint Adi Kovaci & Emma Repede képviseli majd.

A szervezők az esemény fő igeversének az 1Kor 13,13-at választották – „Most azért megmarad a hit, a remény, a szeretet, e három; ezek közül pedig a legnagyobb a szeretet” –, ebből is látható, hogy az esemény legfőbb célja, hogy a résztvevők az Úr szeretetében együtt legyenek, megerősítsék egymást a hitben, és új reményt kapjanak mindennapi életükhöz. Az alkalom minden résztvevője egy Jézus-Bibliát kap majd ajándékba – árulták el a szervezők.

A debreceni alkalom részletei:

Kapunyitás: 14.00

Program időtartama: 16.00–22.30

Jegyárak: 3990 Ft vagy 6990 Ft

Csoportos kedvezmények: 5+1, 10+2 és 20+5 ajándékjegy

Kárpátaljai magyar és ukrán testvérek ingyenesen regisztrálhatnak!

Debrecen előtt két külföldi helyszínen is lesz Ez az a nap! Május 26-án a spanyol fővárosban, Madridban, június 3-án pedig a horvát tengerparton lévő, Krisztus korabeli amfiteátrumban, a Pula Arénában.

Az eseményekről minden további részlet megtalálható a www.ezazanap.hu honlapon.