Különleges ízek vidám hangulatban

Református kirakodóvásár, főzőverseny és érdekes programok várták az idei Református Ízek Találkozójára kilátogatókat a hajdúnánási Ligetben. A vendéglátók a Hajdúnánási Református Egyházközség és Hajdúnánás városa voltak.

A Református Közéleti és Kulturális Alapítvány által szervezett eseményen a főzőversenyt a Tasnádi Református Egyházközség nyerte meg, második helyezést ért el a Balmazújvárosi Református Egyházközség, a megosztott harmadik helyet pedig Kecskés Imre pincészete és Katona Zsolt szerezte meg.

A Református Gasztrokulturális Programok kiemelt célja, hogy összekösse a Kárpát-medencében élő református élelmiszer-termelőket, szakmai és baráti közösséget építve ki köztük, és hogy megismertesse őket egymással, az eseménynek helyet adó régióval és az ottani gyülekezetekkel. A programsorozathoz jelenleg három nagyobb esemény tartozik: a Borum református borverseny és a Református Ízek Találkozója mellett az éves termésért hálát adó istentiszteletre várja a Református Közéleti és Kulturális Alapítvány a résztvevőket. A Református Ízek Találkozója vasárnapi úrvacsorás istentisztelettel ért véget a hajdúnánási református templomban.

Az eseményen készült képgalériát a fotóra kattintva tekinthetik meg.