Megújul a KIMM

A Magyarországi Református Egyház 93,97 millió forintos, vissza nem térítendő uniós támogatást kapott a Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió (KIMM) Drogterápiás Otthonának infrastrukturális és szakmai fejlesztésére.

Az EFOP-2.2.3-17-2017-00036 azonosítószámú projekt fő célja, hogy három pillérre alapozva (ingatlanfelújítás, eszközbeszerzés, szakmai fejlesztés) javítsák a drogterápiás otthon lakóinak és dolgozóinak élet- és munkakörülményeit. A tervezett fejlesztésekkel a magasabb színvonalú háttér is hozzájárul majd az intézményben folyó munka eredményességéhez.

A március 1-jén induló két éves projektben az alábbi projektelemeket valósítják meg:

Építés, beruházás keretében felújítják a teljes fűtési hálózatot, hatósági szelepeket szerelnek fel, felújítják a fürdőszobákat, 11 db nyílászárót cserélnek,megjavítják a vízelvezető rendszert, és kicserélik a lakószobák padlózatát.

Emellett kültéri fittness eszközöket, konyhai gépeket, túraeszközöket (bicikli, sátor) és fényképezőgépeket szereznek be.

A dunaújvárosi Drogambulanciával közösen szakmai workshopokat tartanak szakmafejlesztés a támogatott lakhatás témakörben.

További információ jobbra a csatolt sajtóközleményben.