Nyilas Misi pakk-gyűjtés

Számos olyan hátrányos helyzetű gyermek van határon innen és túl, akik hiába vágynak ajándékra karácsonykor, mégsem kaphatnak családjuk kilátástalan anyagi helyzete miatt. Ezen gyermekek számára minden évben gyűjtést szervez a Magyar Református Szeretetszolgálat, hogy számukra se múljon el meglepetés nélkül az ünnep, ezért a korábbi évekhez hasonlóan meghirdeti a Nyilas Misi Pakk cipősdoboz akcióját.
Kapcsolódjanak programunkhoz, töltsenek meg egy cipősdobozt olyan ajándékokkal, amelyeknek saját gyermekük is örülne! Az elkészített csomagot hozzák el a településükhöz legközelebb eső gyűjtőhelyre november 15. és december 14. között. A beérkező adományokat hátrányos helyzetben lévő magyarországi, erdélyi, felvidéki és kárpátaljai gyermekek kaják meg a Magyar Református Szeretetszolgálat közvetítésével. Kérjük, a dobozon tüntessék fel, hogy milyen nemű és életkorú gyermeknek szánják az ajándékot.

Minek örülnének ezek a gyermekek, mivel lehet feltölteni egy ilyen cipősdobozt?

  • Hogy többet mosolyogjanak: édességekkel, fejlesztő társasjátékokkal stb.
  • Hogy ne fázzanak: meleg sapkával, sállal, kesztyűvel, zoknival stb.
  • Hogy egészségesek maradjanak: fogkefével, fogkrémmel, szappannal, samponnal, papírzsebkendővel stb.
  • Hogy fejlődjenek: füzettel, tollal, tolltartóval, kifestővel, színes ceruzákkal, radírral stb.
  • Hogy érezzék, hogy értékesek: egy kedves levélüzenettel (benne válaszcímmel), hogy a kialakuló levelezés által újabb kapcsolatok épülhessenek ki.

Ha nincsen lehetősége ajándékot készíteni és küldeni a rászoruló gyermekek részére, akkor önkénteseink szívesen összeállítana egy cipősdoboznyi ajándékcsomagot, amennyiben 2500 forintot küld a 10702019-85008898-51100005 számlaszámunkra. A megjegyzés rovatban feltétlenül tüntesse fel: „Nyilas Misi Pakk"!

A gyűjtőhelyek folyamatosan bővülő listája megtalálható a www.jobbadni.hu/ciposdoboz oldalon.