Szeptemberi lelkésztovábbképzésre hív a Missziói Szolgálat

A Missziói Szolgálat szeptember 1115. között rendezi a Tanúim lesztek tanítvány- és vezetőképzőhöz kapcsolódó lelkésztovábbképzését, Balatonszárszón, az SDG hotelben. A kurzus missziói alapismeretekre épít, ezért a jelentkezés után a leendő résztvevők egy, a képzés témaköréhez szorosan kapcsolódó kérdőívet töltenek ki, amely alapján a vezetők további feladatokkal és olvasnivalóval látják el őket.

A képzést Dani Eszter, Harmathy András és Lovas András vezetik majd, a hatékony munka érdekében legfeljebb húsz főt várnak az alkalomra, amely szeptember 11-én, vasárnap este kezdődik, és 15-én, csütörtök délután ér véget. A részvétel feltétele, hogy a jelentkező a megjelölt teljes időtartamban részt vegyen a kurzuson.

A lelkésztovábbképzés missziói alapismeretekre épít, ezért a jelentkezés után a leendő résztvevők egy, a kurzus témaköréhez szorosan kapcsolódó kérdőívet töltenek ki, amely alapján a vezetők további feladatokkal és olvasnivalóval látják el őket.

Tanúim lesztek!

Életkép egy korábbi, Tanúim lesztek konferenciáról

Fotó: Bazánth Ivola

A képzésen az vehet részt, a ki a jelentkezésen kívül a kérdőívet is kitölti, valamint elolvassa a kijelölt cikkeket, könyveket, elvégzi a kijelölt gyakorlatokat. A jelentkezéseket június 15-ig várják ezen a felületen.
A részvételi díj 30 ezer forint, amelyet augusztus 31-ig várnak az alábbi számlaszámra:

Magyarországi Református Egyház Zsinati Hivatala 10700024-73096292-51100005
A megjegyzés rovatban a "TL lelkésztovábbképzés + név" adatokat szükséges feltüntetni.
(A szervezőknek nem áll módjukban a helyszínen, készpénzes fizetést elfogadni.)

További kérdésekkel a Missziói Szolgálathoz lehet fordulni: misszioi.szolgalat@reformatus.hu e-mail címen vagy telefonon: Dani Eszter: +36 30 4566984
A képzésről született korábbi cikkek, beszámolók itt és itt olvashatók.