Wrocławban lesz a Közép-Kelet-Európai Keresztény Találkozó

Prága, Pozsony és Drezda után a következő Közép-Kelet-Európai Keresztény Találkozóra 2014. július 4-6. között kerül sor a lengyelországi Wrocławban.
A találkozó vezérigéje: „Krisztus szabadságra szabadított meg minket" (Gal 5,1). A szervezők szeretnék felhívni a figyelmet a keresztény egyházak a közép-kelet-európai országok integrációjában betöltött szerepére.  A főelőadó Jerzy Buzek, Lengyelország korábbi miniszterelnöke és parlamenti képviselője.

Különböző programok színesítik a találkozót, például Múzeumok és Templomok Éjszakája, bel- és külföldi zenei és színházcsoportok szabadtéri előadásai, foci, gyerekprogramok, városnézés és egy meglepetésprogram a nyitóesten.  Az összejövetel szerves részét képezi az Evangélikus Ifjúsági Találkozó.

Résztvevők, kórusok, zenekarok, színházcsoportok és focicsapatok jelentkezését 2013. november végéig az alábbi címen várják: spotkanie@wroclaw2014.net, Diecezja Wrocławska, Kościoła Ewangelicko-Augsburskiego w RP, ul. Kazimierza Wielkiego 29, 50-077 Wrocław

A résztvevők 2014. márciusáig jelentkezhetnek a www.wroclaw2014.net oldalon. Az oldal várhatóan június közepétől lesz elérhető.

Külügyi Iroda/Csóka Mária