Egy Bárkában evezünk!

Projekt címe: Egy Bárkában evezünk!
Projekt kódja: IFJ-GY-23-A-0025
Projekt kezdete és tervezett vége: 2023.08.01. – 2024.06.30.
Támogatás összege: 700 000 Ft
Kedvezményezett neve: Magyarországi Református Egyház
Támogatási intenzitás: 90,9 %
Pályázati Iroda feladatai: pályázatírás, projektmenedzsment, pénzügyi menedzsment, szakmai megvalósítás
Megvalósulási helyszín: Budapest

A 2023. szeptember és 2024. májusa között 4 különböző tematikájú közösségi eseményt valósítunk meg, amely erősíti a közösséghez való tartozás élményét, segíti a szakmai önismeret fejlődését. A programban a következő eseményeket valósítjuk meg:

1.PARTRA SZÁLLÁS

A program a 2023-as Bárka évben alkalmazott stábtagoknak lesz meghirdetve. Az alkalom elsősorban a 2023-as év Bárka táborainak lezárása, az események feldolgozása szakcsoportonként, turnusonként, fészkenként.

2.BÁRKA GALÉRIA

A program során a résztvevők kisebb, 10 -12 fős művészetterápiás workshopokon vesznek részt, amely lehetőséget kínál a táborok kapcsán megélt érzelmi helyzeteinek feldolgozására, a megélt szerepeik, kapcsolódásuk, tanulási helyzetük kifejezésére művészetterápiás eszközökkel,. A foglalkozások eredményeképpen a résztvevők szakmai önismerete fejlődik.

3.BÁRKAFESZT

A program a Bárka stáb és a jövendőbeli stábtagoknak egy közös rendezvénye. A rendezvény során bemutatásra kerül a Bárka tábor egy megrendezett tábori nap keretében, a tábori napirendhez igazodva áhítattal, élménypedagógiai foglalkozásokkal, szabadidős workshopokkal és egy fergeteges esti programmal. A program során lehetőség nyílik a Bárka tábor céljainak megismerésére, egyes szakcsoportok működésének bemutatására.

4.BÁRKAOLIMPIA

A sportnap során, több sportágban is kipróbálhatják magukat a fiatalok. Foci-, röplabda-, kosárlabda bajnokság, túra, játékos sorversenyt rendezünk, elsősorban a csapat együttműködésére építve.

KIM_logo_color_logo_txt_black-copy