Pályázatnyitó konferencia

Ingyenes konferenciát szervez a Református Diakóniai Felnőttképzési Intézmény (REDIFI) ügyfélszolgálati dolgozóknak, intézményi munkatársaknak, fogyatékkal élők rokonainak és mindenkinek, akik találkozhat élete során fogyatékkal élőkkel.
A rendezvény során megismerkedhetnek a kommunikációt segítő eszközökkel, azok hatékony használatával és számtalan segítséget kaphatnak ahhoz, hogyan tudják segíteni a sérültek mindennapját. A konferencia nem csak azoknak szól, akik munkájuk során találkoznak fogyatékkal élőkkel, hanem azoknak is, akik ha egy utcán összefutnak egy sérülttel, szeretnék megérteni, mit szeretne a másik. Az eseményen az előadások sorát fogyatékkal élők műsora színesíti, valamint bővebben megismerkedhetnek különböző képzésekkel is.

„Fizikai és info-kommunikációs akadálymentesítés szakmai tudásának elterjesztése és hozzáférhető szolgáltatások fejlesztése" pályázat (TÁMOP-5.4.6.A-12/2.) elnyerésének eredményeként térítésmentesen szociális kreditpontos képzéseket indítunk vidéki helyszíneken.

Az ingyenes konferencia regisztrációhoz kötött!

Kérem, jelezzék részvételi szándékukat a jelentkezési lapon 2012. november 28-án 16 óráig, amit a felnottkepzes@reformatus.hu e-mail címre küldjenek el.

Jelentkezési lap és bővebb információ idekattintva tölthető le.

Helyszín:  Magdaléneum Fogyatékosok Református Ápoló, Gondozó Otthona, Nyíregyháza, Korányi Frigyes utca 160.

Időpont:  2012. december 3. (hétfő) 10.00-15.30