Küldetésünk

Hírek

szucs_bogi.jpg

A teremtő bizonytalanság időszakát éljük

Az emberiséget sújtó világjárvány ellenére is a remény áll az idei teremtés hetének fókuszában. Annak témájáról és a koronavírus pozitívumairól, valamint a Károli-egyetem fenntarthatósági törekvéseiről is beszélgettünk Szűcs Boglárkával.

Tovább a cikkhez
ref_hosok_04.jpg

Van emberünk

Van, aki gyógyszert szállított házhoz, más különköltözött a családjától, hogy vigyázzon az idősotthonban lakókra, valaki pedig tanulni segített a baranyai aprófalvak gyermekeinek. Bemutatjuk a vírusidőszak református hőseit.

Tovább a cikkhez

Ifjúsági misszió

valtsiranyt_2_Lonay-Arthur-1536x1024.jpg

Sajnálkozás helyett hála

Akik lemaradtak az élő közvetítésről, bármikor visszanézhetik a videókat, újraélhetik az idei online Válts irányt! fesztivált.

sebestyen_laszlo_09.jpg

Létkérdés, hogy átadjuk az üzenetet

A cél megmutatni a biztos pontokat, reményt adni a fiataloknak és közelebb vezetni őket Istenhez – akkor is, ha ez a munka sokszor láthatatlan. Édes Gáborral, a Zsinati Ifjúsági Irodája vezetőjével a fiatalságról, a közöttük végzett szolgálatról és az alázatról beszélgettünk.

gekib_10_03.jpg

Rajtunk múlik, milyenné válik

Hálaadással és közös tervezéssel ünnepelte első találkozásának tizedik évfordulóját a Kárpát-medencei Református Ifjúsági Egyeztető Fórum – más néven a Geki

További tartalmak

További hírek

Otthon a templomban

Átadták a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kesznyéten megújult református templomát. A felújítás érdekében a református gyülekezetek is összefogtak.

További tartalmak

Események

térkép no